NK Obedience 2017

Maar liefst twee deelnemers van KC Oss op het Nederlands Kampioenschap Obedience op Pinkstermaandag in Bergen op Zoom. Helma Kling met haar Hollandse Herdershond, korthaar Astra en John Ploegmakers met zijn Mechelse Herdershond Brando. Allebei liepen zij in de FCI-klasse OB-1.
Het ochtendprogramma liep voor beiden net iets beter dan het middagprogramma, maar ze hebben niet onverdienstelijk gelopen: John werd met Brando vandaag nét vierde met 254,5 punten (dat betekende een Zeer Goed voor hen) en Helma behaalde met Astra 197,875 punten en kwam daarmee op de negende plaats met een Goed.
Er werden ook prijzen uitgereikt voor het totale wedstrijdseizoen en John met Brando behaalde daar een 2e plaats!
Wij feliciteren Helma en John van harte en wensen hen nog veel trainingsplezier bij KC Oss!