Nieuwe sponsoractie

Ons lid Bertina Bouwman is zo aardig geweest KC Oss als doel voor te stellen bij een sponsoractie van Kliniek ViaSana te Mill. Hiervoor is het wel belangrijk dat zoveel mogelijk mensen op haar stemmen. Dit gaan wij natuurlijk allemaal doen!
Stemmen kan via de website van Kliniek ViaSana of door hier te klikken: stemactie Bertina

 

Lege flessen actie voor KC Oss bij COOP Vinkel

Dankzij onze leden Linda Hubers en Petra van der Sloot mogen we bij COOP Vinkel mee doen aan de lege flessenactie. Bij COOP Vinkel kunnen bonnen van lege flessen die daar ingeleverd worden, ingeleverd worden voor onze KC! COOP verdubbelt dan zelfs het tegoed!! KC Oss kan dan weer nieuwe ideeën uitwerken en nieuwe materialen kopen om honden bij KC Oss goed op te leiden, zodat zij fijne honden zijn in onze leefomgeving.
Mocht  u niet in de buurt van COOP Vinkel wonen, maar toch KC Oss willen helpen bij deze actie, breng dan uw lege flessen mee naar onze kantine, dan brengen wij ze naar COOP Vinkel.

Winterfoto’s?!

Tijdens het mooie weer dit weekend, denken wij aan ons clubblad en de winter die bijna achter ons ligt. Heb je nog leuke, mooie of gezellige winterfoto’s gemaakt van jouw lieve viervoeter? Mail deze dan naar tweedesecretaris@kc-oss.-nl en je ziet de foto terug in ons clubblad De Kynoloog die uiterlijk eind maart gemaild zal worden.

Kantine upgrade

Tijdens de ALV in juni 2018 onstond het idee om onze kantine te upgraden. Na de zomer is de kantinecommissie voor het eerst bij elkaar gekomen om ideeën met elkaar te delen en tot uitvoer te brengen. De kantine is opgeruimd en heringericht en gisteravond zijn er zeer mooie dingen gerealiseerd!

Wim en Jolanda Toonen hebben een vitrinekast geplaatst met daarin hondse lekkerheden die gekocht kunnen worden en Paul vd Rakt (Het Adres Meubelen Oss) heeft samen met Kees Uijlen de bar bekleed!

Kantinecommissie: dank jullie wel!

Kom gerust eens binnen kijken, misschien wel onder het genot van een kopje koffie of iets anders!

Info-uurtje en nieuwjaarsreceptie

Voor nieuwe cursisten en belangstellenden is er aanstaande dinsdag, 8 januari, een info-uurtje in Zalencentrum De Merx te Berghem om 19.30 uur.
Voor alle (nieuwe) leden is er aansluitend onze nieuwjaarsreceptie. Een leuke gelegenheid om gezellig even bij te kletsen!

Clubblad De Kynoloog

Ons clubblad De Kynoloog is weer naar alle leden gemaild. Nog niet gezien? Check de mail en/of je Spambox! Er zijn weer interessante en leuke artikelen te lezen en te zien over honden en een aantal van onze leden. Dus … Open je mail en lezen maar!!!

Bestuur en instructeurs wensen alle leden en hun dierbaren mooie kerstdagen toe en een heel gelukkig, gezond en plezierig 2019!

KC Oss Bingo 13 december 2018

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde bingoavond in Zalencentrum De Merx te Berghem. Er waren zo’n 40 leden (met introducees) gekomen en er werd gezellig gekletst en fanatiek meegedaan. De prijzen zijn mooi verdeeld, al was er één iemand die in één ronde alle drie de prijzen won!
De prijzentafel was al vergroot en eigenlijk nog te klein voor alle mooie en leuke prijzen die door Fanny de Reuver bij elkaar gezocht waren. Gelukkig zijn er een aantal personen en bedrijven zo aardig geweest prijzen voor deze bingoavond te sponsoren. We noemen hier: Ilona van den Bogaert, dehondensuper.net, Karin van Grunsven, Miwaf,  Natasja v.d. Meer van Beauty Dog Heesch, Ned. Ver. voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding (O&O), Oriëntal art Fam. TimmersGems,  Fam. van der Sloot en Fam. Toonen.