Foto’s Obedience Selectie wedstrijd KC Oss d.d. 24-04-2019

52 enthousiaste deelnemers bevolkten ons trainingsveld op zondag 24 maart voor onze jaarlijkse FCI Obedience wedstrijd. Ze deden mee aan de wedstrijd of liepen voor een diploma of een training. Iedereen werkte aan eigen doelen bijgestaan door andere deelnemers. Want dat is de gang van zaken in de FCI Obedience competitie. Je deelt successen en teleurstellingen met hen die precies weten wat je meemaakt.
Omstandigheden zoals konijnenkeutels op het veld, strenge keurmeesters en wapperende afzetlinten kunnen je prestaties beïnvloeden. En je hond is een levend wezen. Net als jij kan het z’n dag niet hebben of last hebben van de spanningen. De resultaten liepen dan ook flink uiteen. Deelnemers die tevreden waren, gingen blij naar huis. Deelnemers die niet tevreden waren, weten waar ze de aankomende weken aan moeten werken.
Er deden vier leden van KC Oss mee. In de Obedience Beginners klasse behaalden Yvonne van Lieshout met Scott de derde en Daniëlle Stevens met Ziva de vijfde plaats. In klasse 1 behaalde Helma Kling met Carmen de tweede plaats en met Björka de dertiende. Renée Jansen met Maggie eindigden op de vijftiende plaats.
Voor alle uitslagen van deze dag verwijzen wij u naar http://www.fciobedience.nl/uitslagen-competitie/
Hieronder een foto-impressie gemaakt door KC Oss-lid Petra van der Donk.