KC Oss Bingo 13 december 2018

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde bingoavond in Zalencentrum De Merx te Berghem. Er waren zo’n 40 leden (met introducees) gekomen en er werd gezellig gekletst en fanatiek meegedaan. De prijzen zijn mooi verdeeld, al was er één iemand die in één ronde alle drie de prijzen won!
De prijzentafel was al vergroot en eigenlijk nog te klein voor alle mooie en leuke prijzen die door Fanny de Reuver bij elkaar gezocht waren. Gelukkig zijn er een aantal personen en bedrijven zo aardig geweest prijzen voor deze bingoavond te sponsoren. We noemen hier: Ilona van den Bogaert, dehondensuper.net, Karin van Grunsven, Miwaf,  Natasja v.d. Meer van Beauty Dog Heesch, Ned. Ver. voor Instructeurs in Hondenopvoeding en -opleiding (O&O), Oriëntal art Fam. TimmersGems,  Fam. van der Sloot en Fam. Toonen.