Vijfkoppig bestuur officieel van start

Na het vertrek vorig jaar zomer van de toenmalige voorzitter Johan Huibers, gingen de overige bestuursleden op zoek naar een vervanger. Tonny de Reuver (penningmeester), Meike Heijmans (secretaris) en Karin van Grunsven (tweede secretaris) spraken met meerdere kandidaten. Uiteindelijk is Edwin Jansen in januari als ad interim voorzitter begonnen.

Er is veel te doen voor het bestuur, dus er bestond een grote behoefte aan een extra bestuurslid. Zo kunnen de taken over meer personen verdeeld worden. Gelukkig meldde Petra van der Sloot zich voor deze functie en was vanaf februari het vijfkoppig bestuur compleet.

Op de algemene ledenvergadering (ALV) op 26 juni zijn Edwin en Petra door een ruime meerderheid van de leden gekozen. Het bestuur kan nu officieel van start. Edwin sprak namens het hele bestuur toen hij de leden bedankte voor het vertrouwen. Ze hebben er zin in samen de schouders eronder te zetten om onze KC Oss succesvol te besturen.