Meerstedenwedstrijd in Valkenswaard 29-04-2018

FCI Obedience kent een landelijke competitie. Omdat het voor een beginnende loper best lastig is daar direct in te starten, zijn er laagdrempeliger competities. Zo kun je op een gemoedelijke en sportieve manier kijken of de sport iets voor jou en je hond is. Een voorbeeld is de Meerstedenwedstrijden in onze regio. Dit is een onderlinge competitie tussen vier verenigingen: VVH in Valkenswaard, KC De Kempen in Geldrop, DGH in Tiel en KC Oss.

Zondag 29 april was de eerste van de vier wedstrijden. In alle vroegte stonden de deelnemers op het veld van VVH in Valkenswaard. Helaas waren de weergoden niet gunstig gestemd, want het heeft de hele ochtend geregend. ’s Middags was het gelukkig droog. Ondanks de nattigheid heeft KC Oss goed gepresteerd op deze dag.

Deelnemers:

Elementaire Gehoorzaamheid: Evelien van Spijk met Rufus

FCI Obedience Beginners: Meike Heijmans met Jakira, Janny van den Elzen met Raivo, Yvonne van Lieshout met Scott, Daniëlle Stevens met Ziva

FCI Obedience klasse 1: Helma Klng met Carmen, Renée Jansen met Maggie

In de FCI Obedience Beginners werden Meike en Jakira eerste, Janny en Raivo tweede en Yvonne en Scott werden derde! Het hele podium bezet door KC Oss! Ook de wisselbeker voor deze klasse ging mee naar Oss.

Iedereen was heel enthousiast en blij met de behaalde resultaten. Op naar de volgende wedstrijd in mei!

Deze is op zondag 27 mei bij KC De Kempen in Geldrop. Supporters zijn van harte welkom!