Nieuw ad interim bestuurslid

Het bestuur van KC Oss laat u graag weten dat het bestuur weer een volledige bezetting heeft! Petra van der Sloot heeft zich beschikbaar gesteld als ad interim bestuurslid en het bestuur heeft unaniem aangeven hier volledig achter te staan. In de ALV van juni 2018 kunnen ook de aanwezige leden hun vertrouwen hierin laten horen. Velen van u zullen Petra wel al kennen, maar ze stelt zich hieronder toch even aan u voor.

Beste leden van KC Oss,

Bij deze wil ik mij voorstellen als ad interim bestuurslid voor KC Oss, die ik
graag wil gaan vervullen.
Zoals onze (a.i.) voorzitter Edwin Jansen voorstelt om een omgeving en sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig voelt, samen met de andere bestuursleden Tonny, Meike en Karin, wil ik me daar volledig bij aansluiten en er dan ook vol voor gaan om het bestuur te gaan versterken.
Mijn naam is Petra van der Sloot en ik ben al vanaf 1989 lid. Ik geef vanaf 1991 instructie op het veld bij de obedience en ook alweer tig jaar bij de agility. Ik heb zitting in de commissies voor het organiseren van onze jaarlijkse obedience wedstrijd en de jaarlijkse agility wedstrijd. Verder heb ik afgelopen jaar de winterwandeling mee georganiseerd.
Thuis hebben wij 2 honden waaronder 1 Duitse staande hond langhaar en 1 Kooikerhondje. Hier heb ik veel mee gewerkt waaronder obedience tot het hoogste niveau en ook wedstrijden gelopen. Ook bij agility heb ik wedstrijden gelopen en daarnaast een discipline die bij KC Oss niet te lopen
is, de jacht (knjv).
Al met al ben ik graag op pad met de honden.

Groetjes, Petra van der Sloot