Nieuwe ad-interim voorzitter

Na een uitgebreide zoektocht laat het huidige bestuur u graag weten een ad-interim voorzitter aan u te kunnen voorstellen. Wij hebben het volste vertrouwen in Edwin Jansen om samen met hem KC Oss goed te kunnen besturen. Tijdens de komende Algemene Ledenvergadering in juni zal hij dan ook aan de leden voorgedragen worden om als voorzitter aangenomen te worden. Edwin stelt zich hieronder aan u voor.

Beste leden van de KC Oss,

Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Edwin Jansen. Vanaf vandaag mag ik als voorzitter (a.i.) de KC Oss vertegenwoordigen. Een mooie bestuursfunctie die ik naar beste eer en geweten ga vervullen. Met de andere bestuursleden Tonny, Meike en Karin proberen we een omgeving en sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig voelt. In mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan als manager in de financiële dienstverlening. Ervaring die ik als voorzitter goed kan gebruiken. Ik kijk ernaar uit samen met instructeurs en leden leuke, sportieve jaren bij onze vereniging te beleven.

Een persoonlijke noot: samen met mijn vrouw Renée heb ik twee honden. Romy, een Bearded Collie van bijna 15 jaar en Maggie, een Border Collie van 3 jaar. Ik heb vanaf mijn tienerjaren honden gehad en ben een groot liefhebber van aaibare, gehoorzame, trouwe viervoeters. De kynologie heeft me altijd geboeid, dus ik vind het een echte uitdaging om van mijn werkervaring en hobby een succesvolle
combinatie te maken.

Ik hoop jullie allemaal een keer persoonlijk te ontmoeten op het veld of in de kantine van de KC Oss.

Met vriendelijke groet,
Edwin Jansen