Verslag najaars- of … winterwandeling?!!

Wie had dat gedacht? De najaarswandeling 2017 is gelopen in een winterwonderland! Wat was het bos prachtig die zondag 10 december. 19 leden en 20 honden trotseerden de sneeuw die van zachtjes tot steeds harder was gaan vallen. De route bestond uit twee delen: een korte afstand van 2 kilometer en een langere afstand van 5 kilometer. Mensen liepen de route die hen het beste paste. De wandeling ging door een deel van de Maashorst en begon en eindigde bij de kantine van de KC Oss. De deelnemers genoten van het mooie landschap en van de honden die het ook reuze naar hun zin hadden. Ze renden en dolden door de sneeuw en hadden grote pret met elkaar. Ondertussen werd gezocht naar de kabouter die ergens langs de route stond. Het was een onderdeel van de quiz om een selfie met de kabouter te maken. Een paar deelnemers is dat gelukt! Als u op Lees verder klikt, kunt u nog meer foto’s zien van deze bijzondere wandeling zien.

Toen iedereen weer in de warme kantine was, was het tijd om de quiz in te vullen. Onder het genot van warme chocolademelk en een hapje vers fruit probeerde iedereen de juiste antwoorden te vinden. De winnaars waren:
1. de Border Collie club (onder aanvoering van Johan en Daniëlle)
2. Joey en Ashley
3. Bart en Daniëlle en Danique (onze jongste deelneemster)

Na de prijsuitreiking is iedereen moe en tevreden weer naar huis gegaan. Iedereen was het erover eens: deze KC Oss wandeling is voor herhaling vatbaar!

De najaarswandeling is mede mogelijk gemaakt door:
Pieter Smits Groente en Fruit te Schijndel (markt Berghem en Geffen)
Royal Canin