Verslag Bingo-avond

BINGO!! Meerdere keren klonk het woord door de zaal. Soms zachtjes, verbaasd zelfs. Soms ook ongegeneerd hard! Dikke pret op donderdagavond 7 december in De Merx in Berghem. Spanning en sensatie: wie sleept de prijzen in de wacht? De organisatie had er in ieder geval voor gezorgd dat niemand met lege handen naar huis ging. Degenen die de hele avond geen bingo hadden gehad, kregen een zakje kauwhoefjes voor de hond.

Om acht uur zat iedereen klaar achter de bingokaarten. De prijzentafel lag vol met prachtige pakketten die Bea en Fanny hadden geregeld bij de diverse sponsors en winkels. Het waren pakketten met ‘mensendingen’ zoals een schalenset, kaarsen en drank en pakketten met ‘hondendingen’ zoals speeltjes, kluifjes en kleedjes. Karin grabbelde de bingoballetjes en meldde duidelijk de cijfers. Het was voor de leden die meer dan 1 kaart hadden een hele klus om de serie getallen juist aan te strepen. Er werden dan ook een paar valse bingo’s gemeld! Uiteindelijk zijn alle prijzen voor 1 rijtje, 2 rijtjes en 3 rijtjes op de verschillende bingokaarten uitgedeeld.

Het was een leuke en gezellige avond die mede mogelijk gemaakt is door:
Miwaf Dierenspeciaalzaak – markt Oss
Van den Herik Kaas – markt Berlicum
Klok Brood en Banket– markt Berlicum
Boerenbond Berlicum
De Vaan Groente en Fruit – markt Berlicum en Geffen