Afsluiting Agility 10 juli 2017

Geloof het of niet … de eerste afsluiting van Agility begon, na dagen van zonneschijn, in de regen! Het was gelukkig een zacht buitje en het haalde de benauwdheid uit de lucht, zodat iedereen in een lekkere temperatuur kon lopen. De avond begon met het Vast Parcours voor de Recreanten/Veteranen. Van de 9 deelnemers die vanavond aanwezig konden zijn, liepen er 4 een Diskwalificatie en één een foutloos rondje! Daarna was het Vast Parcours voor de wedstrijdlopers aan de beurt. Het parcours werd een beetje omgebouwd en van de 5 deelnemers liepen er 3 een fout parcours en daardoor helaas een Disk. Na het Vast Parcours (met raakvlakken) was de Jumping (met name sprongen) aan de beurt. Er zaten, zowel bij de Recreanten als bij de Wedstrijdgroep, wat lastige wissels en “out-sprongen” in, waardoor ook bij de Jumping wat Diskwalificaties gelopen werden. Maar deze keer ook goede rondjes, zodat we deze keer alle medailles, naast een certificaat, konden uitreiken! Op de foto de medaille-winnaars en voor de uitslagen, klik op lees verder.         Recreanten/Veteranen

Naam Naam hond Vast Parcours Jumping
Joyce v. Zonsbeek Sterre (Toller) 1 D
John Gijsbers Body (Border Collie) D 1
Danielle Koopmans Rody (Border Collie) 2 3
Wim v.d. Leemput Guusje (Duitse Herder) 3 4
Hans Verhoeven Jet (Västgötaspets) 4 2
Jos Cox Max (Heidewachtel) 5 5
Jack Verhoeven Fellow (Schotse Collie) D D
Ingrid Welten Timo (Border Collie) D D
Johan van Haaren Luca (Border Collie) D D

 

Wedstrijdgroep

Naam Naam hond Vast Parcours Jumping
Linda Hubers Jinty (Sheltie) 1 D
Noraly Oomen Happy (Border Collie) 2 2
Johan van Haaren Lana (Border Collie) D 1
Linda Smits Zira (Groenendaeler) D D
Myrna ter Braak Gipsy (Kooikerhondje) D D