Raad van Beheer Kennis Tour 2017

ALLE LEZINGEN ZITTEN VOL!
U KUNT ZICHZELF NOG WEL OP EEN RESERVELIJST LATEN ZETTEN (zie website van de Raad van Beheer).

Wegens groot succes organiseert de Raad van Beheer, de overkoepelende organisatie over houden van honden, ook dit jaar weer een lezingen tour door het land: de Raad van Beheer Kennis Tour. De inhoud van de lezingen is niet alleen voor fokkers, maar ook voor hondenbezitters, hondenliefhebbers, dierenartsen, paraveterinairen, (aspirant-) keurmeesters, leden van fokadviescommisies, bestuursleden van kynologische verenigingen en overige geïnteresseerden interessant. De inschrijving is nu open.

De Raad van Beheer Kennis Tour bestaat uit een serie lezingen door toonaangevende sprekers. Dit jaar zijn er maar liefst zeven verschillende sessies:

1. ‘Van pup tot pensioen – een uniek kijkje achter de schermen bij Hulphond Nederland’ door Sandra Huisman en Pieter Blickman. De volledige opbrengst van deze lezing komt ten goede aan Hulphond Nederland.

2. ‘Epilepsie: voorkomen, erfelijkheid, behandeling, valkuilen’ door dr. Paul Mandigers. Één sessie was al vol; er zijn twee sessies bijgekomen.

3. ‘Emerging diseases & zoönoses’, spreker volgt op korte termijn.

4. ‘De wereld van kleuren bij honden – vachtkleuren’ door Marjolein Roosendaal.

5. ‘De wereld van kleuren bij honden – ogen & neuzen en kleurgebonden ziektes’ door Marjolein Roosendaal.

6. ‘Propriocepsis voor de pup’ door Sam Turner.

7. ‘Fokken voor diversiteit – de noodzaak van dek-beperkingen en het nut van inkruisen van andere rassen’ door dr. Pieter Oliehoek.

De Kennis Tour sessies vinden door het hele jaar ’s avonds plaats op verschillende locaties door het land. Mede dankzij de partners Proteq Dier & Zorg, Eukanuba en dit jaar ook Bayer Animal Health, kunnen we deze sessies tegen een aantrekkelijk tarief (€ 19,50 incl. BTW) organiseren.

Meld je nu aan, vol = vol. Voor alle data, locaties én inschrijvingen zie website van de Raad van Beheer