Geslaagde Agilitywedstrijd bij KC Oss

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde landelijke Agilitywedstrijd! De dajohan-met-lanag begon wat frisjes, maar de zon zorgde al snel voor wat warmte. De parcoursen bleken niet zo makkelijk te zijn als in eerste instantie gedacht, maar al met al kan iedereen op een plezierige dag terug kijken. De KC, omdat zij met een groep enthousiaste vrijwilligers op zaterdag en zondag er voor gezorgd heeft dat deze wedstrijddag goed kon verlopen. Maar ook ons lid Johan van Haaren met Border Collie Lana, kan  op een geslaagde dag terug kijken, want zij wonnen in de categorie “Spel” de zesde prijs!
Klik voor alle uitslagen op onderstaande link.

http://www.lhbsystems.nl/uitslagen/default.asp?wedstrijdId=1666

Klik linksboven op de uitslagen die u wil bekijken. Bv. bij A Large op VP klikken, dan krijgt u de uitslagen van het Vast Parcours van de Large honden. Klikt u bij A Small op JP, dan krijgt u de uitslagen van de Small honden op de Jumping.
U hoeft geen persoonlijke pagina te maken.